top of page

Privatlivspolitik (GDPR)

Fra den 25. maj 2018 gælder der nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer, foreninger og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger, og det har også betydning for dig som medlem i Nexø Golfklub.

I forbindelse med dit medlemskab i Nexø Golfklub behandler vi en række oplysninger om dig. Efter databeskyttelsesforordningens artikel 13 skal vi give dig en række oplysninger om, hvordan vi behandler dine data. Vi har derfor udfærdiget en privatlivspolitik, hvor du kan læse nærmere om behandlingen af dine data, når du er medlem af Nexø Golfklub.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi alene behandler dine oplysninger til brug for dit medlemskab af Nexø Golfklub. Vi videresælger aldrig oplysninger om vores medlemmer til andre, ligesom vi ikke udleverer dine data til andre end beskrevet i vores privatlivspolitik.


Skal du selv gøre noget?

Du skal ikke selv gøre noget i forhold til de nye regler, men vil du vide mere om, hvilke personoplysninger vi registrerer, og hvordan vi bruger dem og dine rettigheder, kan du læse mere HER.

Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe til os på 56 48 89 87 eller send os en mail på ngk@dueodde-golf.dk

bottom of page