Medlemskontingenter 2019

Junior. Under 10 år

Junior. 10 - 17 år

Ung senior. 18 - 24 år

For de tre ovenstående medlemskaber gælder at alder skal dokumenteres, og det er ens alder pr 1. januar der afgør hvilken kontingentgruppe man tilhører hele dette kalenderår. Medlemskabet er incl. frie bolde på driving range og frit spil på Bornholms Golf Klubs bane i Rønne i en aftalt periode.

Senior. 25 - 79 år

Senior. 80 +

For de to ovenstående medlemskaber gælder at alder skal dokumenteres, og det er ens alder pr 1. januar der afgør hvilken kontingentgruppe man tilhører hele dette kalenderår. Medlemskabet er incl. frie bolde på driving range og frit spil på Bornholms Golf Klubs bane i Rønne i en aftalt periode.

Kontingentet opkræves halvårligt i marts og juni måned.

Studerende. Su - berettiget

SU - kort skal dokumenteres. Medlemskabet er incl. frie bolde på driving range og frit spil på Bornholms Golf Klubs bane i Rønne i en aftalt periode.

Fleks - medlemskab A

Kun for personer med fast bopælsadresse uden for Bornholm. Giver fuld spilleret og frit spil på Nexø Golf Klubs bane på Dueodde hele året og på Bornholms Golf Klubs bane i Rønne i en aftalt periode. Der udstedes DGU- kort mærket "F". Range bold ordning kan tilkøbes.

Fleks - medlemskab B

Giver ret til 5 gange frit spil på banen, her efter skal der betales greenfee kr. 225,- pr runde. Der gives ingen rabat ved spil på baner klubben har  rabataftaler med. Der udstedes DGU - kort mærket "F".

Longdistance medlemskab.

Prisen er halv pris af normal kontingent i samme kategori. Longdistance medlemskab kræver fuldt medlemskab af anden golfklub. Der gives ingen rabat ved spil på baner klubben har rabataftaler med. Der udstedes ikke DGU - kort.

Passivt medlemskab

Kontingentet opkræves for hele året i marts måned.

Begynder. Gratis prøvemedlemskab m. m.