Begynder i Nexø Golf Klub

Som begynder er du hjertelig velkommen i Nexø Golf Klub. Vi er parate til at tage rigtig godt imod dig og introducere dig til alle golfspillets facetter.

Vi starter golfskole én gang årligt - om foråret - eller efter behov, og alle bliver trænet af vores professionelle træner Søren Arvidsen.

Der vil også være en teoretisk gennemgang af golfreglerne, så du gnidningsfrit bliver klar til at bestå prøven, der sikrer dig dit nye golfkørekort.

Nexø Golf Klub tilbyder til begyndere:

Topklasse coaching med PRO træner.

Gratis prøvemedlemskab de første tre måneder.

Fri afbenyttelse af vores udendørs træningsfaciliteter ( driving range og

putting green etc. ) i prøveperioden.

Frie bolde på driving range i prøveperioden.

Frit spil på vores par-3 bane i prøveperioden.

Gratis teoriundervisning, lærebøger m. m. - vi garanterer, at du består        Dansk Golf Unions teoretiske prøve.

Efter prøveperioden betaler du kun kr. 1.800,- i kontingent for resten af året.

Kontingentet det efterfølgende år er kun halv pris. Du betaler således kun

fuldt kontingent det tredje år, du spiller i Nexø Golf Klub.

Prisen gælder for Senior 25 - 79 år, er du under 25 eller studerende er

kontingentet lavere. Se kontingent priser her.

Mere info hos sekretariatet: tel. 5648 8987 Mail: ngk@dueodde-golf.dk

Mulighed for at spille med i KANINKLUBBEN sammen med de andre

begyndere og de knapt så øvede fra tidligere år.

I Nexø Golf  Klub er der ingen venteliste og der skal ikke betales indskud, anparter eller lignende men udelukkende et årskontingent.

For yderligere oplysninger - kontakt sekretariatet.

Mail: ngk@dueodde-golf.dk