Sidste nyt fra bestyrelsen.

DGU har i går meldt ud, at de anbefaler at baner mm holdes lukkede måneden ud. Det har bestyrelsen valg at følge, og derfor er 18-huls bane, par 3-bane, driving-range og klubhus lukkede til og med 31.3.2020.

Hverken DGU eller vi i bestyrelsen har dog noget ønske om, at vores baner skal være lukkede i månedsvis. DGU melder, at man i næste uge vil se på løsningsmodeller til evt. åbning med visse restriktioner. Samtidig forhandler Folketinget om en ny lov, som skal kunne nedsætte antal, der må mødes i det offentlige rum til 2 personer – en lov som også vil give Folketinget mulighed for at kunne lukke campingpladser og måske golfbaner, hvis restriktionerne ikke overholdes eller de finder behov for yderligere nedlukning af offentligt rum.

For at forsøge at komme det hele i møde og for at være på forkant, har bestyrelsen besluttet at følgende er gældende, såfremt regeringen ikke kommer med forbud herom:

Fra og med onsdag den 1.april 2020 til og med 2. påskedag den 13. april 2020:

• 18-huls banen åbnes for medlemmer af NGK – og KUN for medlemmer

• Der spilles til sommergreens, og der er tvungen lejeforbedring

• Der må max være 2 personer i en bold

• Der vil være 20 min. mellem hver starttid

• Man må KUN gå ud fra hul 1

• Tid SKAL bookes hjemmefra, og kan bekræftes via App på telefonen

• Der er KUN tilladt med private runder – ikke matcher for klubberne-i-klubben

• Driving-range er åbent, men kun hver 2. måtte må bruges

• Klubhus og par-3 bane er LUKKEDE.

Vi håber, at I har forståelse for restriktionerne, og at I vil overholde dem. I modsat fald ser vi os nødsaget til at lukke alt ned igen.

Vi håber så at kunne åbne på normale vilkår igen efter påske – nærmere info vil følge.

Med hensyn til vores åbningsmatch den 19. april 2020 sponseret af Checkpoint Marine/Bazement/Nordvig så er der pt åbent for tilmelding. Vi håber at kunne gennemføre matchen. Hvis matchen ikke kan gennemføres på dagen og må flyttes til en anden dato, så får man sin betaling retur igen.

Golfens dag er pt udsat af DGU, men vi kender ikke ny dato endnu.

Endnu engang vil jeg bede jer alle passe godt på jer selv og hinanden. Og jeg vil også lige minde om, at vores personale er på arbejde for at holde alt kørende og gøre klar til en forhåbentlig god sæson – vis hensyn – hold afstand – hjælp med at bryde smittekæden 😊

Pbv.

Berit Myhre