Spies -  vores meget trofaste hovedturnerings sponsor for Nexø Golf Klub, har igen i 2022 valgt at give hele to hovedpræmier.

Mallorca den 4 oktober 2022

Hotel Sunprime Pollensa Bay, Dobbeltværelse Classic Room med balkon med havudsigt og morgenmad

Bagage, mad på flyet og transfer til hotellet er inkluderet.

Se mere her

Kreta-Chania den 29 september 2022

Hotel Bella Vista Village, juniorsuite med havudsikt og morgenmad.

Bagage, mad på flyet og transfer til hotellet er inkluderet.

Se mere her

Bestemmelser for Spies rejserne i Nexø golfklub                        2022 Version

Rejsebureauet Spies Rejser donerer 1 eller 2 rejser, for 2 personer, til udlodning blandt deltagerne i en serie af turneringer spillet i Nexø Golfklub i løbet af en sæson.

· De tællende turneringer udpeges i det gældende turneringsprogram.

·  Man skal være medlem af en af de 4 Bornholmske golfklubber.

·  Man skal min. være fyldt 16 år på selve rejsedagen.

·  Vinderen af en række (A, B, C,D) tildeles 3 ekstra lodsedler.

·  Nummer 2 i en række (A, B, C,D) tildeles 2 ekstra lodsedler.

·  Nummer 3 i en række (A, B, C,D) tildeles 1 ekstra lodseddel.

·  I turneringer med bruttovinder tildeles denne 3 ekstra lodsedler, men indgår ikke i nettorækken.

·  Disse ekstra lodsedler består af et scorekort udfyldt med Navn, Dato for turneringen og Medlemsnummer.

·  Alle scorekort fra de tællende turneringer + de ekstra scorekort udgør en lodseddel og opbevares af turneringsudvalget indtil lodtrækningen finder sted.

·  Efter den sidste tællende turnering, trækkes de vindende scorekort til rejsen eller rejserne.

·  Hvis spilleren, af det vindende udtrukne scorekort, ikke selv kan være til stede, kan man lade sig repræsentere af en anden person.  Der skal i så fald foreligge en skriftlig fuldmagt fra personen til stedfortræderen. Denne fuldmagt, skal vises ved udtrækningen.

·  Hvis man på forhånd er bekendt med ikke at kunne opfylde bestemmelserne, skal vinderen lade det vide, inden præmieoverrækkelsen.

·  Man kan kun vinde 1 rejse.

·  Præmien/rejsen, kan på ingen måde overdrages eller sælges.

·  Evt. spørgsmål rettes til Sekretariatet.