Spies -  vores meget trofaste hovedturnerings sponsor for Nexø Golf Klub, har igen i 2019 valgt at give hele to hovedpræmier.

1. Gran Canaria direkte fra Bornholm den 15. oktober 2020.

Hotel Altamar boende i en 2-værelses Club Room, højt beliggende, type C med havudsigt og all inclusive.

Altamar er verdens mest klassiske Spies-hotel og ligger højt og roligt i Puerto Rico med en storslået udsigt over havet.

Værdi 20.000 DKK

2. Mallorca direkte fra Bornholm den 6 oktober 2020.

Hotel Sunprime Palma Beach boende i en 1-værelses Junior Suite med balkon med havudsigt inkl. Morgenmadsbuffe.

Sunprime Palma Beach ligger direkte ved stranden og den fantastiske strandpromenade i Playa de Palma. Når du vil shoppe og mærke storbypulsen, tager det bare ti minutter med bil eller bus til Palma, og lufthavnen ligger kun fem minutter væk.

Værdi 17.000 DKK

Bestemmelser for Spies rejserne i Nexø golfklub                        2019 Version

Rejsebureauet Spies Rejser donerer 1 eller 2 rejser, for 2 personer, til udlodning blandt deltagerne i en serie af turneringer spillet i Nexø Golfklub i løbet af en sæson.

· De tællende turneringer udpeges i det gældende turneringsprogram.

·  Man skal være medlem af en af de 4 Bornholmske golfklubber.

·  Man skal min. være fyldt 16 år på selve rejsedagen.

·  Vinderen af en række (A, B, C,D) tildeles 3 ekstra lodsedler.

·  Nummer 2 i en række (A, B, C,D) tildeles 2 ekstra lodsedler.

·  Nummer 3 i en række (A, B, C,D) tildeles 1 ekstra lodseddel.

·  I turneringer med bruttovinder tildeles denne 3 ekstra lodsedler, men indgår ikke i nettorækken.

·  Disse ekstra lodsedler består af et scorekort udfyldt med Navn, Dato for turneringen og Medlemsnummer.

·  Alle scorekort fra de tællende turneringer + de ekstra scorekort udgør en lodseddel og opbevares af turneringsudvalget indtil lodtrækningen finder sted.

·  Efter den sidste tællende turnering, trækkes de vindende scorekort til rejsen eller rejserne.

·  Hvis spilleren, af det vindende udtrukne scorekort, ikke selv kan være til stede, kan man lade sig repræsentere af en anden person.  Der skal i så fald foreligge en skriftlig fuldmagt fra personen til stedfortræderen. Denne fuldmagt, skal vises ved udtrækningen.

·  Hvis man på forhånd er bekendt med ikke at kunne opfylde bestemmelserne, skal vinderen lade det vide, inden præmieoverrækkelsen.

·  Man kan kun vinde 1 rejse.

·  Præmien/rejsen, kan på ingen måde overdrages eller sælges.

·  Evt. spørgsmål rettes til Sekretariatet.