Bagels, Baguettes & Flutes

Med frisk italiensk baby salat, krydret flødeost, vores berømte hjemmelavede pesto, soltørrede tomater, basalmico dressing og med et valg af tre dressinger, indisk karry, creme fraiche eller mayonnaise.
With fresh Italian baby leaf salad, Spicy Cream Cheese, our famous home-made pesto, Semi sun-dried tomatoes and basalmico glaze with a choice of three dressings, Indian curry, Creme fraiche or Mayonnaise.

Nexø Club Sandwich

Vores berømte hjemmelavede club sandwich med kylling, bacon, karry dressing, hjemmelavet pesto, med en salat af fine italienske baby blade, agurk, basalmico dressing og soltørrede tomater i en frisk ristet baguette.
Our famous home-made club sandwich with chicken, bacon, curry dressing, home-made pesto, with a salad of fine Italian baby leaves, cucumber, basalmico dressing and semi-dried tomatoes in a freshly toasted baguette.

Baguette Al fresco

Vores on-course sandwich for dem af jer der kan lide at spise på farten. Frisk røget skinke, Cheddar ost, frisk tomat toppet med en dressing efter dit eget ønske. Alle på en friskbagt fransk baguette.
Our on-course sandwich for those of you who like to eat on the go. Freshly Smoked ham, Cheddar cheese, fresh tomato topped with any dressing of your choice all on a freshly baked french baguette.

Baguettes

’THE GARCIA’ En friskbagt baguette fyldt med spansk Chorizo, cheddar og mild jalapéños.
A freshly baked baguette filled with Spanish Chorizo, cheddar and mild jalapéño

‘THE KAYMER’ En friskbagt baguette fyldt med Home cured skinke, saftigt kyllingebryst og cremefraiche.
A freshly baked baguette filled with Home cured ham, juicy chicken breast and crème fraiche.

‘THE OLESEN’ En friskbagt baguette fyldt med Dansk Salami, soltørrede tomater, basalmico dressing & crème fraiche.
A freshly baked baguette filled with Dansk Salami, semi-sundried tomatoes, basalmico glaze & crème fraiche.

Bagels

’THE SEVE’ Varm og krydret. Elsket af alle, ligesom manden selv. En saftig ristet chili & cheddar bagel fyldt med ægte spansk chorizo, cheddar ost, krydret flødeost, hjemmelavet pesto og jalapéño peberfrugter.
Hot, spicy and loved by everyone, like the great man himself. A juicy toasted chilli & cheddar bagel filled with real Spanish chorizo, cheddar cheese, spicy cream cheese, home made pesto and jalapéño peppers.

‘SIR NICK’ Frisk stegt oksekød pastrami og cheddar i en frisk ristet soltørret tomat bagel med mayonnaise dressing og fin babysalat. Passer til en engelsk Ridder af riget!
Fresh roast beef pastrami and cheddar in a freshly toasted sun-dried tomato bagel with mayonnaise dressing and fine baby leaf salad. Fit for an English knight of the realm!

‘THE FULL MONTY’ En frisk varmet chili & cheddar bagel passer til Europas mest succesrige golfspiller af den moderne æra. Spansk Chorizo, pastrami, serrano skinke, cheddar, baby salat garneret med balsamico dressing, cremefraiche og lavet til ære for Europas 2010 Ryder Cup Captain.
A freshly warmed chilli & cheddar bagel fit for Europe’s most successful golfer of the modern era. Spanish Chorizo, pastrami, serrano ham, cheddar, baby leaf salad garnished with balsamic glaze, crème fraiche and made in honour of Europes 2010 Ryder Cup Captain.