Dameklubben Turneringsplan 2021

21. APRIL. Åbningsmatch - Alle spiller Stableford

28. APRIL. Alle spiller Stableford.

05. MAJ. 1. GENNEMGÅENDE TURNERING STARTER. Alle spiller Stableford. Fællesspisning (egen betaling). Husk tilmelding på opslag!

12. MAJ. Foursome på 9 huller med lodtrækning om makker

19. MAJ. 1.G - Alle spiller Slagspil.

26. MAJ. Alle spiller Stableford fra teested 44

02. JUNI. 1.G - Alle spiller Stableford.

09. JUNI. 1.G - Der spilles Stableford / Slagspil.

16. JUNI. 1. GENNEMGÅENDE ER SLUT. Resultataften. Alle spiller med i en sjov turnering. Dameklubben står for en let anretning. Husk tilmelding på opslag!

23. JUNI. Alle spiller slagspil.

30. JUNI. VI MØDES I RØNNE, BORNHOLMS GOLFKLUB. Vi slår ud fra kl. 17.00. Vi spiller 9 huller - Stableford. Husk tilmelding! Efterfølgende fællesspisning?

07. JULI. Der spilles Stableford / Slagspil.

14. JULI. 2. GENNEMGÅENDE TURNERINGSTARTER. Alle spiller Stableford.

21. JULI. 2.G - Alle spiller Stableford.

28. JULI. FOURSOME TURNERING MED 18 HULLER. START KL. 16.00

Husk tilmelding - alene eller som par. Vi tænder for grillen og Dameklubben står for grill-pølser og øl / vand efter turneringen.

04. AUGUST. Alle spiller Stableford fra tee 57 - herre teested.

11. AUGUST. 2.G - Alle spiller Stableford.

18. AUGUST. 2.G - Der spilles Stableford / Slagspil.

25. AUGUST. Ingen golf - banen reserveret til Bornholm Open

01. SEPTEMBER. 2. GENNEMGÅENDE ER SLUT. Resultataften. Alle spiller med i en sjov turnering. Dameklubben siger tak for i år med en let middag efter præmieoverrækkelsen. Husk tilmelding.

17. SEPTEMBER. Vi spiller Rø, New Course ( 18 huller ) kl. 11.30. Husk tilmelding på opslag.

NB: forbehold for ændringer. Vi bestræber os for at informere pr. mail og via opslagstavlen.